Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Zimní a vánoční čas ve školní družině

Zimní a vánoční čas ve školní družině

  • Pavlína Víchová

Pavlína Víchová

17. 12. 2023

jsme si všichni dostatečně užili. Čekala nás spousta práce, ale také zábavy, o které jste se mohli již dočíst na našem školním webu.


Chtěli jsme být připraveni na toto období, ke kterému patří každorončně i jarmark s rozsvícením školního vánočního stromu hned na začátku adventu. Proto se děti se svými vychovatelkami pustily do tvoření už v listopadu. Vyráběly svícny, ozdoby na vánoční stromeček na náměstí, dekorace, sušily křížaly, pekly perníky a Svatomartinské rohlíčky, malovaly zimu a vše, co k ní patří. V keramické dílně vznikaly krásné práce s vánočním a zimním motivem. V tomto období nesměl chybět ani čert s Mikulášem a andělem. Dekoracemi jsme vyzdobili celý pavilon, dětem se vše moc povedlo, tak věříme, že se výzdoba líbí i našim rodičům. Navštívili jsme i Vodní hrad, náměstí, muzeum, abychom nasáli tu správnou vánoční atmosféru. Ještě nás čekají vánoční besídky v odděleních, a děti jsou již teď napjaté, jestli jim Ježíšek nadělí nějaké dárky.

Vážení rodiče, prarodiče i všichni ostatní příznivci školní družiny, celý tým vychovatelek a asistentek Vám přeje krásné a klidné svátky, v novém roce se na Vás znovu těšíme, mějte ho plný radosti, úspěchů a úsměvů.