Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Vánoce na míru

Vánoce na míru

  • Lenka Limberková

Lenka Limberková

18. 12. 2023

Vánoce ušité na míru si vykouzlily děti z 6. oddělení školní družiny. Společně s paní vychovatelkou Lenkou Limberkovou nacvičily pásmo vánočních básní a písní, doprovázené pohybem a především krásným dětským úsměvem, kterým přivítaly své rodiče, babičky, dědečky a sourozence na letošním vánočním posezení.


Pozdní odpoledne plné her, soutěží a animačních tanečků doprovázelo vánoční atmosféru svíček, voňavé kávy, ovocného čaje, cukroví i slaných dobrot, které rodiče z vlastní iniciativy na setkání připravili. Jako poděkování svým maminkám a tatínkům za přípravu Vánoc, předaly děti drobné vyznání jejich lásky k nim. Dárečky pro rodiče mají děti již vyrobené, ale obdarování proběhne až na Štědrý den. Na závěr při slavnostní přípitku ukáplo několik slz dojetí, zaznělo přání ze stran paní vychovatelky i ze strany rodičů. Svíčky na svícnech dohořely, stromečku zhasla světýlka a všichni odcházeli domů příjemně naladěni atmosférou blížících se Vánoc. V duši si odnášeli kousek světýlka touhy, aby ty letošní Vánoce byly naplněné láskou, pohodou a dětskou radostí. V nové roce pak hodně zdraví a rodinné pohody všem.