Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem

Kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem

  • Iveta  Truhlářová

Mgr. Iveta Truhlářová

29. 9. 2022

Výtvarná soutěž uspořádaná Eurocentrem Liberec k Evropskému dni jazyků má zastoupení i z naší základní školy. Pod vedením paní učitelek Ivety Truhlářové a Veroniky Špindler žáci v 9. A a 9. B výtvarně zpracovali vzpomínky z prázdnin.


Podmínkou bylo do malby či výkresu zakomponovat alespoň jedno slovo jazyka znázorněné země. Z obou tříd bylo vybráno pět výkresů, které se odeslaly do soutěže. A jaké bylo naše překvapení, že mezi 30ti vystavenými díly byly rovnou tři naše. Z celkem 250 výkresů jsme se bohužel na prvních třech místech neumístili, ale myslím, že vystavení výkresů v Krajské vědecké knihovně v Liberci je velkým úspěchem v obrovské konkurenci základních a středních škol. A čí výkresy jsou vystaveny? Jedná se o Francii Markéty Myškové z 9. A, Nizozemsko Anny Dudkové z 9. A a Francii Nikoly Libichové z 9. B. Děkujeme za výtvarnou reprezentaci naší školy.