Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Jablíčkování

Jablíčkování

  • Hana  Kořínková

Hana Kořínková

24. 10. 2022

V pátek 21. října navštívily děti z červené a modré Pastelky Centrum textilního tisku u Vodního hradu. Čekalo tam na ně ….jablíčkování, ale pěkně od začátku. 


Mezi dveřmi nás přivítal pan zahradník, který dětem pověděl o Dni stromů, který připadá na 20. října, o důležitosti stromů pro lidi a jejich využití. Po zajímavém povídání jsme přešli na zahradu. Děti si zde vyzkoušely zahradnické dovednosti, jako je jízda s kolečkem mezi špalky, nebo vylézt na štafle a utrhnout jablko. Musím děti moc pochválit, vše hravě zvládly. V druhé části jablíčkování , jsme již pracovali uvnitř v centru. Pro děti zde byla připravena plátýnka, jablíčka a barvy na tiskání. S chutí se všichni pustili do práce a výsledek stál opravdu za to. Ale co by to bylo za jablíčkování , bez ochutnávky. Pochutnali jsme si na šťavnatém i sušeném jablíčku. Čas strávený v centru tisku nám rychle utekl a my se těšíme na další zajímavé pozvání.