Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
T-Mobile Olympijský běh

T-Mobile Olympijský běh

  • Jakub  Hrdina

Jakub Hrdina

13. 9. 2021

„Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.“ 

V duchu této myšlenky se uskutečnil další ročník T-Mobile Olympijský běh. Pro naplnění této myšlenky, není potřeba běhat každý den, jde především o to, mít radost z pohybu. 


Nelehká pandemická situace, která nás provázela velkou část loňského roku, postupně rušila sportovní akce. I přes tuto skutečnost, jsme věřili, že se našemu organizačnímu týmu opět podaří uspořádat sportovní událost, na kterou se bude vzpomínat. Dne 8. 9. 2021 se totiž konal T-Mobile Olympijský běh i na naší škole. Jak už samotný název napovídá, jednalo se o běžecký závod. Pro žáky byly opět v areálu školy připraveny celkem 3 varianty okruhů. Nejkratší trať běžely 2.–4. ročníky, střední trať 5.–7. ročníky a nejdelší trať 8.–9. ročníky. Celkem se této akce zúčastnilo 578 žáků. Vítězem byl každý, kdo se závodu zúčastnil. 

Příprava samotné akce byla sice díky brzkému termínu náročná, ale celý den se nesl v přátelském a sportovním duchu.  

Děkuji za vzornou spolupráci svému organizačnímu týmu, týmu dobrovolníků z devátých ročníků, všem třídním, netřídním učitelům i asistentkám pedagoga. Doufám, že nám situace dovolí, si brzy podobnou akci zopakovat.