Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Jedinečná Alešova fotogalerie

Jedinečná Alešova fotogalerie

  • Dana  Bílá

Mgr. Dana Bílá

1. 9. 2021

Poslední srpnový den se v prostorách 2. pavilonu uskutečnila ojedinělá kulturní akce, při níž měli příznivci umění z řad zaměstnanců školy možnost prohlédnout si vystavené fotografie.  


Slavnostní vernisáž výstavy 30 úžasných snímků květin, živočichů a venkovních prostor školy představovala symbolicky dobu působení autora celé kolekce, skvělého kolegy Aleše Fluska, na naší škole. Zároveň však vyzněla jako veliké poděkování za jeho každodenní práci. Vedle pedagogické činnosti se totiž zasloužil doslova o rozkvět  školního areálu, v němž díky němu vzrostla spousta stromů, keřů, květin a bylinek. Tak se naše škola může chlubit nejen úžasnými růžemi, trvalkovými záhony a nádhernými skalkami, ale i vzrostlou zahradou, březovým hájem, rozrůstajícím se vrbáriem a lesní učebnou. Přejeme našemu kolegovi pevné zdraví, hodně dalších tvůrčích nápadů a radost ze života. Jeho fotografie se stanou trvalou součástí výzdoby školy.