Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Atletika se vrátila do škol! 

Atletika se vrátila do škol! 

  • Jakub  Hrdina

Jakub Hrdina

20. 5. 2022

Královna sportu se dne 09. 05. 2022 vrátila do škol. Po delší pauze se uskutečnil již tradiční 53. ročník populárního lehkoatletického závodu Poháru rozhlasu. Pro místo konání bylo vybráno naše téměř domácí prostředí na městském stadionu v České Lípě.  


Všichni závodníci a závodnice se v pondělí ráno sešli s cílem, „Poprat“ se o cenné body a zažít tak pravou atmosféru atletických závodů. Kategorie dívek a chlapců závodily v disciplínách: běh na 60 m, skok daleký, skok vysoký, běh na 600 a 1000 m, hod míčkem a štafetě na 4x60m. Den probíhal za krásného letního počasí a všichni naši závodníci předváděli skvělé výkony. Při každém běhu, hodu či skoku panovala velmi přátelská sportovní atmosféra, která ke sportu jednoznačně patří. Závody Poháru rozhlasu v minulosti objevily spoustu skvělých atletů. Dávají tak šanci a příležitost těm, kteří třeba ještě nevědí, pro který sport se mají rozhodnout.  

Naši školu skvěle reprezentovali: 

V kategorii dívek: Natalie Čubanová, Tereza Chocholoušová, Vendula V. Komberencová, Aneta Kuncová, Eliška Dosedělová, Eliška Horová, Viktorie Mihálková, Tereza Klímová, Natálie Bracháčková, Sára Bouchnerová 

V kategorii chlapců: Vojtěch Kafka, Tomáš Hojsák, Daniel Kubelka, Filip Nový, Petr Havlík, Richard Tvrdík, Stanislav Kovář, Adam Pechač, Samuel Gavlík.