Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Zahradní slavnost – rozloučení s deváťáky

Zahradní slavnost – rozloučení s deváťáky

  • Pavlína  Svobodová

Mgr. Pavlína Svobodová

2. 7. 2021

Každý rok v dubnu naše škola pořádá pro žáky devátých tříd společenský večer, na kterém se slavnostně loučíme. Moc nás mrzelo, že letos tuto tradici přerušil Covid a přemýšleli jsme, jak společenský večer alespoň částečně nahradit.


Na realizaci jsme měli jen pár týdnů, ale povedlo se.

V úterý 29. června 2021 jsme se sešli na krásně upravené zahradě naší školy na „Zahradní slavnosti“.

Nechybělo občerstvení, projevy pana ředitele, učitelů, žáky pozdravil představitel města Česká Lípa pan Michal Prokop a rozdal všem malé dárky. Děkujeme.

Všechny třídy si připravily rozloučení s učiteli a moc pěkně se rozloučily s léty prožitými na naší škole. A dokonce byla prolita i nějaká slzička.

Celou slavnost uváděl a hudbu podle přání tradičně zajistil Pavel Kožáni. Dodrželi jsme i balónkovou výzdobu, kterou si na závěr děti rozebraly.

Velký dík patří holkám a klukům z devítek, kteří v kuchyňce pod dohledem učitelů napekli muffiny, dorty, slané šneky a párky v těstíčku, připravili pomazánky a nazdobili jednohubky, Bára Bučková přinesla ještě vynikající roládu, Blažena Menšíková a Bára Janošíková upekly speciální dort, Linda přinesla ještě teplé vietnamské závitky, Honza Polák s maminkou napekli mini zákusky.

Zahradní slavnost proběhla radostně a vesele, všichni byli spokojeni a těšili se na středeční předávání vysvědčení.

Velké poděkování všem, dětem i učitelům, kteří nás podpořili a pomohli nám s přípravou a zajištěním naší slavnosti.

Za organizační výbor: Pavlína Svobodová, Jan Sládek, Zdeněk Schmied