Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Vánoční florbalový turnaj

Vánoční florbalový turnaj

  • Jakub  Hrdina

Jakub Hrdina

19. 12. 2023

Naše mužstvo bylo nalosováno do tzv. skupiny smrti. V té se náš tým postupně utkal s ZŠ náměstí Míru Nový bor, ZŠ Pátova, ZŠ Lada, ZŠ U Lesa.


V úvodním zápase naší skupiny jsme se utkali s týmem ze sousedního města. Od prvních minut byla na našem družstvu znát nervozita, která vedla k vstřelení první branky soupeře. Poté se náš tým semknul a hrál tzv. vabank. Na konci zápasu, který se hrál na 1x8min. došlo ještě jednou ke vstřelení branky soupeře, a tak jsme padli 0:2.

Ve druhém zápase jsme narazili na papírově slabšího, ale velmi dobře organizovaného soupeře, který nás trápil hlavně svou defenzivní hrou. Toto utkání jsme nakonec zvládli hubeným výsledkem v poměru 1:0.

Třetí zápas byl klíčovým utkáním pro naše postupové naděje. V tomto zápase nás srážely především chyby v obraně, které nakonec vedly k porážce 0:2.

V posledním utkání na turnaji proti nám stál tým z Nového Boru (ZŠ U Lesa). Přibližně v polovině utkání přišel moment, který mohl výrazně ovlivnit jeho vývoj. Náš tým vstřelil branku, která nemohla být uznána. Tato situace přinesla povzbuzení soupeře, který následně využil chybu při našem střídání a vstřelil jedinou branku zápasu.

Naši školu reprezentovali: Matěj Blažek, Jakub Flégl, Jan Patera, David Brejša, Radim Pešek, Matěj Kopecký, Matyáš Minarčík, Matěj Brindza, Michal Kunák, David Lukášek, Tadeáš Dědek, Tenuun Badral, Dulguun Gankhuyag, Filip Ešner.

 

Děkujeme všem za reprezentaci školy.