Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
TÝDEN NA BABOČCE

TÝDEN NA BABOČCE

  • Zdeňka  Selingerová

Mgr. Zdeňka Selingerová

15. 6. 2022

V týdnu od 6. 6. do 10. 6. vyrazily děti z tříd 3. A, 2. C, 2. D a 1. D na osobnostně sociální výcvik do rekreačního střediska Babočka v Chřibské.


Velkým překvapením byly ovce i s jehňátkem uprostřed ohrady přímo v areálu. 

Žáci se postupně seznámili s celým okolím, krásnou přírodou a místní historií, plnili úkoly skřítka Lesníčka a zavítali i k Chřibským vodopádům. Děti ze všech tříd se vzájemně poznaly při hrách a soutěžích, které byly součástí pobytu, užívaly si společného bydlení v chatkách i přírody a prostoru všude kolem. Po závěrečném vyhodnocení soutěží si vyzkoušely různé tance na skvělé diskotéce. Večerka a s ní konec pobytu se přiblížily tak rychle, že to nikdo nečekal.  Ráno hlavně vše zabalit a hurá domů.  

Byly to dny plné zážitků s kamarády, pohybu a přírody.  Naladily nás na blížící se prázdniny, prověřily naši samostatnost. My si teď můžeme být jistí, že zvládneme spoustu věcí a těšíme se na další společné zážitky.