Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Tajný výlet

Tajný výlet

  • Radka  Vrabcová

Radka Vrabcová

23. 6. 2022

Děti z 5. oddělení školní družiny se v úterý 21. 6. hned po obědě vypravily na Tajný výlet. Nejprve naše cesta vedla přes sídliště až na začátek stezky do Písečné.


Zde každá dvojice obdržela kartičku, která obsahovala šest polí a začala výlet odtajňovat. Pomocí hádanek doplňovaly určená písmena, aby zjistily, co je cílem výletu. Naši prvňáci prokázali, že mají první třídu již za sebou, protože téměř všichni rozluštili, že nás čeká výšlap na Špičák. Výstup se vydařil, prohlédli jsme si rozhlednu zvenčí a zahájili sestup. Následně jsme se utábořili u louky za kopcem, rozložili deky a zahájili zasloužený letní odpočinek. Děti si piknik náležitě vychutnaly a ještě si stihly s kamarády pohrát. Velkou zábavu nám zajistili kluci, kteří s sebou vzali i letadélka. Po osmikilometrové cestě jsme se vrátili zpět do školy, kde na děti již čekali rodiče. Děti měly poslední úkol – odtajnit výlet i rodičům. Bylo to velmi hezké odpoledne.