Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
„Strašení ve škole“

„Strašení ve škole“

  • Pavlína  Svobodová

Mgr. Pavlína Svobodová

7. 11. 2021

V úterý 2. 11. 2021 se v naší škole uskutečnilo „velké strašení“ na pozadí svátku Halloween, které bylo zorganizováno žákovskou samosprávou. Odvážlivci z řad žáků ze čtvrtých až devátých tříd se v mnoha případech skutečně strašidelně namaskovali, až se lekli sami sebe.


Na stezku odvahy v budově školy se první z nich vydali už v 16:30 a poslední z nich prošli až kolem 19:30. Zájemců o „vyděšení“ sebe i kamarádů se sešlo určitě něco přes stovku a naši deváťáci se bafání, houkání, kvílení i nečekaného hudebního burácení na klavír zhostili skutečně s vervou. Všem strašidlům z devátých tříd na stanovištích patří obrovský dík za nápaditost a pomoc při organizaci, stejně tak velice děkujeme kolegům z řad učitelů, kteří se obětavě podíleli na organizaci a strašení. Věříme, že se všichni vybáli na celý rok dopředu a těšíme se, že si to přijdou opět užít příští rok. Tak za rok BUBUBU!

Jan Sládek, Pavlína Svobodová