Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Snídaňová hodina s 6. C

Snídaňová hodina s 6. C

  • Petr  Novák

Bc. Petr Novák

19. 4. 2021

Dobrý den, dnes vám budu povídat o naší snídaňové hodině. Pohodlně se usaďte a začínáme. V pátek 16. dubna v 7 hodin jsme měli na hodině angličtiny s panem učitelem Novákem snídaňovou hodinu - “Morning breakfest together”- tato hodina byla dobrovolná. Nepřestávejte číst! 


Na hodině nás bylo přibližně deset, připravili jsme si naší oblíbenou snídani a na on-line výuce ji snědli, pak jsme si říkali. Co naše snídaně obsahuje. Pan učitel nám řekl, že fotky, které jsme ze snídaně udělali máme poslat. Já jsem dělala volské oko, které jsem docela dost zkazila, ale to nevadí. Pan učitel nás pochválil. U jezení naší snídaně nám pan učitel pouštěl také anglické písničky, aby se nám papalo lépe. Tato hodina nebyla jako naše ostatní hodiny. Byla výjimečná tím,  že jsme si povídali, smáli se, a taky jsme se příliš neučili. A to je asi všechno z naší snídaňové hodiny. Doufám že se vám článek líbil, a že si také zkusíte takovou hodinu jako jsme měli my. Přeji všem krásný zbytek dne a nashledanou.

Hodinu přiravil: Petr Novák
Článek napsala žákyně: Nikola Veselá