Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Okresní kolo florbalu

Okresní kolo florbalu

  • Vojtěch  Legner

Mgr. Vojtěch Legner

24. 3. 2023

Ve čtvrtek 23. 3. proběhlo na českolipské sportovní hale okresní kolo florbalu 6. a 7.  tříd. 


Většina našich reprezentantů byla ze šestých tříd. Ač byl náš věkový i výškový průměr nižší, zapálení a chuť bojovat rozhodně nechyběla! Celkem kluci odehráli 4 utkání.  

První zahřívací zápas s Novým Borem skončil remízou 0:0. Ačkoliv bylo na obou stranách několik šancí, gólmani byli v tomto případně stoprocentní a své celky podrželi. 

Na druhé utkání se Slovankou jsme se těšili. To také bylo následně vidět i na samotné hře, kdy si kluci nenechali po celý zápas nic utéct a nepustili soupeře do větších šancí. Přeci jen se ale jedna chybička v naší obraně našla a byla i potrestána jediným gólem v zápase, na který famózně chytající Jakub Flégl už nedosáhl. Konečné skóre 1:0 pro Slovanku. Ve zbylých dvou zápasech jsme už nebyli schopni navázat na stejný výkon a další body se nám získat nepodařilo. I když jsme v naší skupině skončili poslední, celý tým si zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon a na za rok se budeme těšit snad v téměř stejné a silnější sestavě! 

Sestava: Jakub Koky, Dominik Samek, Denis Škirda, Jakub Flégl, Radim Pešek, Matěj Kopecký, Jakub Blažek, Matěj Blažek, Matyáš Minarčík a David Lukášek