Včelky Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Krabice od bot

Krabice od bot

  • Zuzana  Šídlová

Mgr. Zuzana Šídlová

21. 12. 2023

Kdo by neznal největší vánoční sbírku v ČR - Krabice od bot. Jednoduchý princip, přitom geniální nápad, jak pomoc rodinám s dětmi, které jsou ohrožené chudobou.


I naše třída se zapojila do třináctého ročníku této celorepublikové sbírky. Původně jsme ve třídě spojili síly a připravili dárek pro anonymního chlapečka. Jenže jak čas běžel, dostal se k nám do třídy příběh dvou holčiček, které jsou z našeho okolí. Díky sociální službě Včelka, jsme opět spojili síly a připravili dárky pro 2 holčičky. Jedna chodí ještě do školky a druhá už do školy. A kdopak asi ví, co by se holčičkám mohlo líbit?! No přeci děti! Společně jim snad vykouzlíme úsměv na tváři. Přeci Vánoce a vánoční svátky jsou období zázraků a přání se mají plnit, hlavně o Vánocích. Jako třídní paní učitelka 2. B mám radost z toho, jak skvělou partu dětí a hlavně rodičů ve třídě mám. Proto všem děkuji za spolupráci, kterou mi prokazujete v průběhu celého roku. Nezbývá mi, než vám popřát krásné svátky vánoční a aby ten nadcházející rok 2024, byl stále tak pěkný, jako právě končící rok 2023. Děkuji všem.