Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Byl to nebo nebyl Ježíšek?

Byl to nebo nebyl Ježíšek?

  • Barbora  Mikulová

Mgr. Barbora Mikulová

19. 12. 2022

Děti ze třídy 5. C čekalo 19.12. velké překvapení. V zamčené třídě zůstalo otevřené okno a pod stromečkem se objevila záhadná obálka. 


Děti se z ní dozvěděly, že musejí pátrat po stopách vánoční vločky. Cestou za překvapením se v každé stopě dozvěděly zajímavosti o Vánocích, například proč hoří na věnci čtyři svíčky a co znamenají nebo kdo to byla sv. Barborka. Když došly před Centrál Bowling Bar ani maličko je nenapadlo, že překvapení je právě uvnitř. Musely najít ještě poslední dopis, který jim to pověděl. Uši paní učitelky málem nevydržely projevenou dětskou radost. A tak jsme vstoupili dál. Děti utvořily tři týmy a v nich soupeřily na bowlingové dráze. K tomu si daly dobrůtky z místního baru, co hrdlo ráčilo. To, jak se to dětem líbilo, si můžete přečíst níže a my Vám všem přejeme krásné Vánoce plné zážitků, pohody a chvil s rodinou. A jestli to byl Ježíšek? Kdo ví... My mu moc a moc děkujeme!


Děti napsaly:
Všechno se mi líbilo! Hlavně bowling.
Jsem moc nadšený, byl to ten nejlepší výlet na světě.
Líbilo se mi všechno!
Líbilo se mi, jak jsme házeli bowlingovou koulí.
Líbilo se mi, jak jsme hledali nápovědy a jak jsme hráli bowling.
Bylo to super, nikdo se nehádal, byla sranda a najedla jsem se zadarmo.
Bylo to bomba a chtěl bych jít ještě se školou.
Jídlo zdarma bylo nejlepší a moc mě bavil ten bowling.
Líbilo se mi občerstvení, povídání a koukání na bowling.