Knihovna Bakaláři Suplování Office 365 Jídelníček Objednávka obědů Rozvrh PC učebny Nástěnka Robot Emil 3 Robot Emil 4 Facebook ZŠ Špičák
Velikonoční zajíček

Velikonoční zajíček

  • Radka  Vrabcová

Radka Vrabcová

26. 3. 2024

Skupina dětí, z 5. oddělení a Zelené pastelky školní družiny, se v úterý 26. 3. vydala na jarní pochod s názvem Velikonoční zajíček.


Trasa vedla od školy přes začátek cyklotrasy směr Písečná, kde jsme odbočili do lesa a došli až ke Špičáku. Poté jsme se vrátili kolem čerpací stanice zpět do školy. Ale to bych moc předbíhala… Děti na začátku cesty obdržely dopis od zajíčka Chundelatého pírka a tak kromě pochodu musely zvládnout i různé úkoly. Samozřejmě se jednalo o téma jarní a velikonoční. A tak kluci i holčičky skákali jako velikonoční zajíc, skládali barvičky, hledali nesmysly v obrázcích a barevná vajíčka v terénu. Největší zábavu jsme si užili při závodech paní Vajíčkové a pana Vajíčka. Za každý splněný úkol všichni sbírali barevné nálepky na papírové vajíčko, do kterého se schoval zajíček. Za nasbírané nálepky pak byli všichni odměněni bonbóny. Každý také dostal lízátko ve tvaru zajíčka. Jako bonus nám na cestu svítilo slunce a tak jsme si společně odpoledne krásně užili. Teď už se všichni těšíme na pravé domácí svátky jara. Hezké Velikonoce Vám všem!